Disclaimer

Algemene disclaimer

Hoewel aan alle pagina’s van de METc-website de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. De METc aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina’s van de METc-website.

De sites waarnaar de METc linkt worden door de METc regelmatig gecontroleerd op de betrouwbaarheid van informatie. Toch kan de METc voor de inhoud van de pagina’s van derden nooit verantwoordelijk worden gehouden.

De METc is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

E-mail disclaimer

Aan e-mailberichten kunnen geen rechten worden ontleend.

Een e-mailbericht is uitsluitend bedoeld voor het stellen van vragen of het maken van op- en/of aanmerkingen met betrekking tot de website en is uitdrukkelijk niet bedoeld voor het stellen van medische vragen.

De persoonlijke gegevens die u met ons communiceert, worden uitsluitend gebruikt om uw bericht af te handelen. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en worden nooit aan personen buiten het UMCG (voor welk doel dan ook) ter beschikking gesteld.